Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου
Το φυσικό αέριο χρησιμοποιείται στην Ελλάδα από τη δεκαετία του 1980. Εκτός από την οικιακή χρήση ( θέρμανση, ζεστό νερό, μαγείρεμα), είναι ευρέως διαδεδομένο στο βιομηχανικό τομέα και στην κίνηση οχημάτων.
 
Η χρήση του φυσικού αερίου έχει γνωρίσει μεγάλη απήχηση λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων του.
  • Οικονομία: συγκρινόμενο με τις υπόλοιπες μορφές ενέργειας, π.χ. πετρέλαιο, ηλεκτρικό ρεύμα, κλπ
  • Ασφάλεια: Οι σύγχρονες συσκευές χρήσης (λέβητες) κατασκευάζονται με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας.
  • Ευχρηστία: Ευκολία στη μεταφορά, στην αποθήκευση και στη χρησιμοποίησή του, ακόμα και στο βιομηχανικό τομέα.
  • Εξοικονόμηση χώρου και καθαριότητα: Το φυσικό αέριο είναι άχρωμο και άοσμο. Μας απαλλάσσει, επομένως, από τη δυσάρεστη οσμή του πετρελαίου, από τα υπολείμματα από την καύση του ξύλου, κλπ. Επίσης οι λέβητες είναι επίτοιχοι και μας εξασφαλίζουν περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.
  • Ακρίβεια στη μέτρηση και χρέωση:  Η τιμολόγηση γίνεται βάσει των ενδείξεων του του μετρητή. Δηλαδή, χρεωνόμαστε ΜΟΝΟ αυτό που έχουμε χρησιμοποιήσει.
  • Πρακτικότητα: Υπάρχει συνεχόμενη παροχή καυσίμου, γεγονός που μας εξασφαλίζει θερμότητα και ζεστό νερό άμεσα και αδιάκοπα. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα σύνδεσής του στην ηλεκτρική κουζίνα , επομένως, διασφαλίζουμε σταθερή θερμοκρασία, την οποία και ελέγχουμε πλήρως.
  • Οικολογία: Λόγω των μειωμένων μεγεθών εκπεμπόμενων ρύπων, το φυσικό αέριο είναι φιλικό προς το περιβάλλον και μειώνει το φαινόμενο του θερμοκηπίου.
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο του φυσικού αερίου και τις εφαρμογές του εδώ και πολλά χρόνια, με πλήθος ευχαριστημένων πελατών στη Κατερίνη.
 
Η μακροχρόνια συνεργασία με τους κορυφαίους διεθνείς οίκους στα συστήματα θέρμανσης, σε συνδυασμό με την άριστη εξειδίκευση του τεχνικού τμήματος, έχουν σαν αποτέλεσμα την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών και προϊόντων.
 
Επειδή κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός, κύριο μέλημά μας είναι η εύρεση λύσεων σε κάθε σας ανάγκη αναλαμβάνοντας την προμήθεια του κατάλληλου εξοπλισμού  και την εγκατάσταση του δικτύου φυσικού αερίου στο χώρο σας. Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία που διαθέτει το σύνολο των συνεργατών μας εγγυάται μία εγκατάσταση πλήρως προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας!